ჟუჟა ხაჭაპურიძეს სურსათის ინჟინერის მაგისტრის ხარისხი უნგრეთის აგრარული და სასიცოცხლო მეცნიერებების უნივერსიტეტის მიერ აქვს მინიჭებული.
ახალგაზრდა მკვლევარი ბაკალავრიატსა და მაგისტრატურაში ლექციებს კითხულობს და ამავე დროს, აგრარული უნივერსიტეტის სადოქტორო პროგრამის – „მდგრადი სოფლის მეურნეობა და სასურსათო სისტემები“ დოქტორანტია (ეს პროგრამა აგრარული უნივერსიტეტისა და კასელის უნივერსიტეტის თანამშრომლობით ხორციელდება, ფოლკსვაგენის და შოთა რუსთაველის სამეცნიერო ფონდის დაფინანსებით).
რატომ არის აუცილებელი საქართველოში სასურსათო ტექნოლოგიების დარგის განვითარება და ამ მიმართულებით კვლევების წარმოება?
რა მნიშვნელობა აქვს საზოგადოების ცნობიერების ამაღლებას სურსათის ტექნოლოგის პროფესიის შესახებ?
სტუმარი: ჟუჟა ხაჭაპურიძე.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: