ზაფხულის სიცხე ხშირად უწევს პროვოცირებას საჭმლის მომნელებელი სისტემის ორგანოთა პრობლემებს, რის გამოც განსაკუთრებული ყურადღებით უნდა მოვეკიდოთ კვების რაციონს. როგორ შევარჩიოთ სწორად ზაფხულის მენიუ? – ამ თემაზე თბილისის სახელმწიფო სამედიცინო უნივერსიტეტის კვებისა და ასაკობრივი მედიცინის დეპარტამენტის ასოცირებულმა პროფესორმა, საქართველოს ნუტრიციოლოგთა ეროვნული ასოციაციის ერთ-ერთმა დამფუძნებელმა – ბელა ყურაშვილმა ისაუბრა(სატელეფონო ჩართვა).
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: