„ღვინის ჩაის“ პროექტი „სტარტაპ საქართველოს“ სახელწიფო პროგრამისა და Gita-ს კონკურსის ერთ-ერთი გამარჯვებული პროექტი და ახალი სიტყვაა ღვინის უნარჩენოდ წარმოების სფეროში. პროდუქტი იქმნება საფერავის ჯიშის ყურძნის გადამუშავების შედეგად მიღებული ნარჩენი ნედლეულის მაღალტექნოლოგიური დამუშავებით, არ შეიცავს ალკოჰოლს და ამავდროულად, გააჩნია ღვინის ყველა სასარგებლო თვისება. როდის გაჩნდა ამ პროდუქტის შექმნის იდეა, რატომ ითვლება ის უნიკალურ ქართულ პროდუქტად და რა ეტაპზეა ამჟამად ეს ინოვაცია?
სატელეფონო ჩართვა: გიორგი ბუკია, კომპანია „სტუმრის“ დამფუძნებელი.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: