აშშ-მა ქვეყნის მასშტაბით სასაკლაოები და ხორცის შესაფუთი საწარმოები შეაჩერა, საქართველოში, ანალოგიური ნაბიჯის თავიდან აცილების მიზნით, სანიტარიული რეჟიმის გამკაცრებაა საჭირო. მომხმარებელმა განსაკუთრებული ყურადღება უნდა მიაქციოს ხორცპროდუქტების შენახვის ვადებს და მომზადების ჰიგიენას.
რესპოდენტი: მამუკა კოტეტიშვილი – ამერიკის მიკრობიოლოგთა ასოციაციის წევრი, გ.ნათაძის სახელობის სანიტარიისა და სამედიცინო ეკოლოგიის სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტის დირექტორის მოადგილე.
ავტორი: ბარბარე ბენაშვილი.
პროდიუსერი : ეკა ტალახაძე.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: