პიკის საათი - ,,ეკოპიკი“ - საფრთხე და უსაფრთხოება
პიკის საათი - ,,ეკოპიკი“ - საფრთხე და უსაფრთხოება

აშშ-მა ქვეყნის მასშტაბით სასაკლაოები და ხორცის შესაფუთი საწარმოები შეაჩერა,  საქართველოში, ანალოგიური ნაბიჯის  თავიდან აცილების მიზნით, სანიტარიული რეჟიმის გამკაცრებაა საჭირო. მომხმარებელმა განსაკუთრებული ყურადღება უნდა მიაქციოს ხორცპროდუქტების  შენახვის ვადებს და მომზადების ჰიგიენას.

რესპოდენტი: მამუკა კოტეტიშვილი – ამერიკის მიკრობიოლოგთა ასოციაციის წევრი, გ.ნათაძის სახელობის სანიტარიისა და სამედიცინო ეკოლოგიის სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტის დირექტორის მოადგილე.

ავტორი: ბარბარე ბენაშვილი.

პროდიუსერი : ეკა ტალახაძე.

გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: