ბიო-ეკო თაფლი-ქართული ფუტკრის გადარჩენისა და თაფლის ხარისხის გარანტიისთვის!
როგორია ბიო-ეკო თაფლის წარმოების ევროპული და შიდა სტანდარტი, როგორია გასაღების ბაზარი და მოთხოვნა, როგორ მოვუაროთ ფუტკარს ბიო-ორგანული მეთოდებით, გააძვირებს თუ არა ეს მეფუტკრეობის პროდუქტს? რომელ რეგიონებში შეიძლება ბიოთაფლის წარმოება.
სტუმრები: დავით იმედაშვილი – ბიომეფუტკრე საგარეჯოდან, ვლადიმერ ვარდოსანიძე – მეფუტკრე.
სატელეფონო ჩართვა: თემურ ღოღობერიძე – მეფუტკრეთა ასოციაცისს თვამჯდომარე.