ტეგი: პროზა

42°პარალელი - ბაქარ ბერეკაშვილის რუბრიკა - დისკურსი & ინტერპრეტაცია I სოციალური პროზა - ჩარლზ დიკენსი
ქართული ლიტერატურის კიდევ ერთი საერთაშორისო წარმატება - ნინო ხარატიშვილის დაჯილდოება - სტუმარი: მაია ფანჯიკიძე - მთარგმნელი, საგარეო საქმეთა ყოფილი მინისტრი
რა როლს ასრულებს საქმიან ურთიერთობებში მოსმენის და სხვისი აზრის გათვალისწინების კულტურა - მოსმენის კულტურა და თანამედროვე მენეჯმენტის სტანდარტები - სტუმარი: მედეა ტაბატაძე - მენეჯმენტ კონსულტანტი
რატომ უჭირთ ადამიანებს ერთმანეთის მოსმენა და რა როლს ასრულებს სხვისი აზრის მიუღებლობაში პიროვნული ეგო - მოსმენის კულტურა საზოგადოებაში - სტუმარი - თინათინ ცერცვაძე: ფსიქოლოგი, საქართველოს დებატებისა და განათლების ინსტიტუტის ხელმძღვანელი
#დღისკოდი მოსმენის კულტურა
#დღისკოდი დრო, ისტორია და წერილის ანატომია
#დღისკოდი ოთარ ჭილაძე
ერლომი, როგორც მწერალი, პროზა და ლექსები - სტუმარი: გია არგანაშვილი - ლიტერატურათმცოდნე, მწერალი
ბოლო დიდი მეიგავე, რომელსაც შეეძლო რომანი დაეწერა ზღაპრად, ასე ახასიათებს გიორგი კეკელიძე ერლომ ახვლედიანს, როგორც მწერალს - ნახეთ ანო ფრანგიაშვილის სიუჟეტი
იგავთმეტყველება კინოსა და პროზაში - ერლომ ახვლედიანი - სტუმარი: ნინო ჩხიკვიშვილი - ლიტერატორი
„არის მიდრეკილება მის შემოქმედებაში სურიალიზმისკენ, რეალისტია თითქოს მაგრამ გადმოყირავებული რეალიზმია“ -ზურაბ კიკნაძე ერლომ ახლედიანზე - ანა აბაკელიას სიუჟეტი
ერლომ ახვლედიანის ფილმოგრაფია - სტუმარი: მერაბ კოკოჩაშვილი - კინორეჟისორი
#დღისკოდი მოგონებები - ერლომ ახვლედიანი  #LIVE
#დღისკოდი წიგნებად ქცეული ქართველ მწერალთა ბიოგრაფიები - სტუმარი: ნინია სადღობელაშვილი, მწერალი
#დღისკოდი დოკუმენტური პროზა და თანამედროვე ეპოქა - გიორგი კაკაბაძე, მწერალი, ესეისტი, მთარგმნელი
#დღისკოდი დოკუმენტური პროზა #LIVE
კულინარიული პროზა - სტუმარი: დიანა ანფიმიადი, მწერალი
რესტორატორ ვახო კანდელაკის მოსაზრება კულინარიის ფილოსოფიაზე - ავტორი: ქეთი გუნცაძე
გასტრონომიული კულტურა სტუმარი: დალი ცატავა, გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი
#დღისკოდი კულინარია წესების გარეშე #LIVE