რადიო ექსპრესი - „ქართული სამზარეულოს“ სათავეებთან, დაკარგული გემოები და ტრადიციები (პირველი ნაწილი)
- ტრადიციული „თეთრი ლაქები“;
- ივანე მუხრანსკის სადილი;
- ისევ ბარბარე ჯორჯაძე;
- სხვადასხვა კუთხეები, სხვადასხვა ეთნოფსიქოლიგია;
- „სამზარეულოს“ მუდმივი ტრანსფორმაცია – ნეგატიურიც და პოზიტიურიც;
- საბჭოთა პერიოდი თავისი გამოწვევებით და „სიახლეებით“;
- გაგრძელება იქნება.
სტუმარი: ქეთევან ადეიშვილი, მკვლევარი, ჟურნალ „გემრიელია“-ს რედაქტორი.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: