რადიო ექსპრესი - „ქართული სამზარეულოს“ სათავეებთან, დაკარგული გემოები და ტრადიციები (მეორე ნაწილი)
- საბჭოთა ე.წ. „ობშეპიტის“ სისტემა და მისი გავლენა საქართველოზე;
- ოჯახური სადილები;
- სერვირება და „მადონას სერვიზი“;
- ლაღიძის ფენოვანი ხაჭაპურის ფენომენი;
- ქართული ტრადიციული ტკბილეული;
- ფრანგული კონდიტერიის საბჭოთა და ქართული ინტერპრეტაციები;
- ნაპოლეონი, შუ, იდეალი და ა.შ.
- 90 -ნი წლები და ნამცხვარი „სიგუა“;
- ქვეყანა (კულინარიაც) შეიგრძნობა მისი არომატებით.
სტუმარი: ქეთევან ადეიშვილი, მკვლევარი, ჟურნალ „გემრიელია“-ს რედაქტორი.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: