ტეგი: კულინარია
#დღისკოდი მოგზაურობა და მისი სიმბოლიზმი
საახალწლო ტკბილეული - ჯინჯერის ორცხობილა
პროფესიული სასწავლებლიდან, ცნობილი რესტორნის შეფობამდე - ნიკო ბორაშვილი, პროფესიაზე შეყვარებული შეფმზარეული
პასტას მსოფლიო დღე
„ტკბილეულის ხელოვნების მონდიალი 2022“
პიკის საათი - მარიამ ჩოჩიას საავტორო რუბრიკა „უი“
„მიშლენის ვარსკვლავის“ მფლობელი საუკეთესო რესტორნები მსოფლიოში
ნაყინის ფესტივალი
კულინარიული მაგაშოუ „მასტერშეფის“ გამარჯვებული გამოვლინდა
საქართველოს გასტრონომიული კულტურის განვითარებისა და ხელშეწყობისთვის, საქართველოს გასტრონომიული ასოციაცია შეიქმნა
საქართველოში თურქეთის საელჩოს ორგანიზებით, თურქეთის პირველი ლედის წიგნის „თურქული სამზარეულოს უკვდავი რეცეპტების“ პრეზენტაცია გაიმართა
ქართული გასტრონომიული კულტურა მსოფლიო რუკაზე
უკრაინის იმიჯი დღეს - სტუმარი: ნინა პერტენავა - სტრატეგიული კომუნიკაციების სპეციალისტი
უკრაინული კულინარია და ტრადიციები - სტუმარი: დალი ცატავა - გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი
უკრაინული მუსიკის ისტორია - სტუმარი: გვანცა ღვინჯილია - მუსიკისმცოდნე, ისტორიკოსი
უკრაინელი მოცეკვავის - ოლგა ვადიშევას ისტორია ანო ფრანგიშვილის სიუჟეტი
#დღისკოდი უკრაინა და უკრაინული კულტურა #LIVE
სამი წლის „შეფ ტომატი“ - პატარა თომა კოკაიას რეცეპტები
საქართველოს პირველ არხზე „მასტერშეფის“ მეშვიდე სეზონი დაიწყო
კულინარია ლიტერატურაში, სტუმარი: თამარელა წოწორია - ფილოლოგიის დოქტორი, ლიტერატურათმცოდნე, ლიტერატურის კრიტიკოსი