ტეგი: გასტრონომია

დესერტის დრო - სტუმარი: თამთა კიკალეიშვილი, შეფ-მზარეული
კულინარიული ექსპედიცია - სტუმარი: ქეთი კვიჭიძე, გასტრონომიული ტურიზმის ექსპერტი
თანამედროვე ქართული კულინარია და მსოფლიო - სტუმარი: ვახო კანდელაკი, რესტორატორი
#დღისკოდი კულინარია, როგორც ხელოვნება #LIVE
თბილისი მსოფლიო ქალაქების კვებისა და გასტრონომიის პროფესიული ქსელის წევრი გახდა
გასტრონომიის მომავალი
გასტრონომიული ფესტივალი - „დააგემოვნე თბილისის ქუჩებში“
„ბოკუზ დორ საქართველომ“ სტარტი აიღო
„ბოკუზ დორი“
#ბიზნესპარტნიორი რთველი, გასტრონომია და გურჯაანის ღვინის ფესტივალი #LIVE
პიკის საათი - ,,ეკოპიკი” - მდგრადი გასტრონომია
ფრანგული გასტრონომიული კვირეული საქართველოში