სამზარეულოს რამდენიმე წელია დაუმეგობრდა და სურვილი გაუჩნდა იმ საკვები ნივთიერებების შესახებ მეტი გაეგო, რასაც თითქმის ყოველ დღე მიირთმევდა, ამიტომ სამედიცინო უნივერსიტეტის VI კურსის სტუდენტმა ნუტრიციოლოგია და ჰობი, ანუ დიზაინი ერთმანეთს დაუკავშირა და ადამიანებისთვის უსაფრთხო და ლამაზად სერვირებული საკვების დამზადება დაიწყო.
რესპონდენტი: მარიამ მაჭარაშვილი.
ავტორი: ეკა ხითარიშვილი.
პროდიუსერი: ეკა ტალახაძე.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: