პიკის საათი - პასკის ცხობის ტრადიცია
პიკის საათი - პასკის ცხობის ტრადიცია

სააღდგომო სუფრის ერთ-ერთი მთავარი და განუყოფელი ნაწილია პასკა, რომელსაც თავისი სიმბოლური დატვირთვა აქვს.

პასკა არის სახლის პირობებში დამზადებული სააღდგომო პური, რომელსაც აღდგომის ბრწყინვალე დღესასწაულისთვის აცხობენ. აღდგომის დღესასწაული პასკის გარეშე კი წარმოუდგენელია. ბევრ ოჯახში მისი ცხობის ტრადიცია უკვე თაობებია დამკვიდრდა.

პასკის ცხობის ტრადიცია და საჭირო პროდუქტზე გაზრდილი ფასები, სადაც მომხმარებელს ნებისმიერი ფორმის, ზომის და გემოვნური თვისებების პასკის ყიდვის საშუალება ეძლევა.

რესპონდენტები: ესმა კუნჭულია – კულინარი,

მედეა ჭიღლაძე – დიასახლისი.

ავტორი: ეკა ხითარიშვილი.

პროდიუსერი: ეკა ტალახაძე.

გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: