პიკის საათი - მარიამ ჩოჩიას საავტორო რუბრიკა „უი“
პიკის საათი - მარიამ ჩოჩიას საავტორო რუბრიკა „უი“

რამდენ ხანში იხარშება სიმინდი?

აჩქარებს თუ არა მარილი წყლის დუღილის პროცესს?

რა არის ვარდისფერი სითხე, რომელიც მომზადებული ხორცის ნაჭრიდან ჟონავს? – კულინარიული ტყუილ-მართალი.

რესპონდენტი: ირაკლი გულია – შეფ-მზარეული.

ავტორი: მარიამ ჩოჩია.

პროდიუსერი: ეკა ტალახაძე.

გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: