პიკის საათი - „აგროპიკი“ - ქართული ხორბლის შენარჩუნებისა და გამოყენების პერსპექტივა
სტუმარი გოჩა ცოფურაშვილი – სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის ექსპერტი. აგროინვესტიციების კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე. დღეს საქართველოში მოსული ხორბალი მხოლოდ 55-60 დღეს ჰყოფნის ქვეყანას. ჩვენმა ფერმერებმა უნდა დათესონ, შეცვალონ ტექნოლოგია, რომ მომხმარებელმა მიიღოს ჯანსაღი პური და მეხორბლეობის სხვა პროდუქტი.
ავტორი: ბარბარე ბენაშვილი.
პროდიუსერი: ეკა ტალახაძე.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: