ახალი რეგულაციები ბიზნესოპერატორებისთვის, რომლებიც საცალო ვაჭრობის პუნქტებში სურსათის წარმოება-გადამუშავებას ახორციელებენ. რა უნდა იცოდნენ ბიზნესოპერატნიორებმა საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემის (HACCP) შესახებ? „ბიზნესპარტნიორი პიკის საათში“ შეკითხვებს სურსათის ეროვნული სააგენტოს უფროსის მოადგილე ვასილ ბასილაძემ უპასუხა.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: