პიკის საათი - საახალწლო კულინარია
პიკის საათი - საახალწლო კულინარია

საცივის, გოზინაყის და სხვა საახალწლო კერძების ტრადიციული რეცეპტები და მათი თანამედროვე ვერსიები.

რესპონდენტები: ლევან კობიაშვილი – საქართველოს კულინართა ფედერაციის პრეზიდენტი,

მარიამ ქურდიანიმასტერშეფის მონაწილე,

დალი ჩიტალაძემასტერშეფის მონაწილე.

ავტორი: მარიამ ჩოჩია.

გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში:

  

დატოვე კომენტარი