შტრიხ-კოდი - აძლევენ თუ არა სპეციალისტები მოსახლეობას ხილის და ბოსტნეულის შეძენისას რეკომენდაციებს / რა მდომარეობა გვაქვს საზოგადოებრივი კვების ობიექტებში
შტრიხ-კოდი - აძლევენ თუ არა სპეციალისტები მოსახლეობას ხილის და ბოსტნეულის შეძენისას რეკომენდაციებს / რა მდომარეობა გვაქვს საზოგადოებრივი კვების ობიექტებში

სტატისტიკა და გაფრთხილება მოსახლეობას – რას უნდა მიაქციოს ყურადღება სურსათის შეძენისას მაღალი ტემპერატურის პირობებებში.
“შესაბამისი ტემპერატურული რეჟიმის დაცვის გარეშე დახლებზე პრუდუქტების განთავსება და შენახვა, განსაკუთრებით, ზაფხულში, დაუშვებელია. ნებისმიერი დარღვევის შესახებ მომხმარებელს შეუძლია დარეკოს სურსათის უვნებლობის სააგენტოს ცხელ ხაზზე – 2 47 01 01.” – განაცხადა ანა გემაზაშვილმა

სტუმარი: ანა გემაზაშვილი – სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის უვნებლობის დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე