#სახლისკენ  - ღვინის მესაიდუმლე
#სახლისკენ - ღვინის მესაიდუმლე

პროფესია, რომლის მიზანიც ღვინის საიდუმლოებების „გამოაშკარავებაა“: რა ცოდნა და გამოცდილება სჭირდება ადამიანს, იმისათვის, რომ პროფესიონალი სომელიე გახდეს? რამდენად გავრცელებულია სომელიეს საქმე ღვინის მაღალი კულტურის მქონე ქვეყნებში და რა მდგომარეობაა ამ მხრივ ქართული ღვინის წარმოებაში, ან ბაზარზე?
სტუმარი – რეზო მესხია, თემის მარანის სომელიე.

გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში: