პიკის საათი - დილა რეგიონში
პიკის საათი - დილა რეგიონში
  • ბორანო -აჭარული კერძი, რომელსაც შესაძლოა არამატერიალური კულტურული ძეგლის სტატუსი მიენიჭოს. აჭარული სამზარეულოს ერთ-ერთი გამორჩეული კერძი ძირითადად მაღალმთიან სოფლებშია  გავრცელებული. მომზადების წესზე  აჭარის მაღალმთიანი სოფლის „მერისის“ მკვიდრი –  მანანა დუმბაძე ესაუბრა ბარბარე ბენაშვილს.
  • სიუჟეტში მოისმენთ იმერულ იუმორზე, 20 დღეში თმბაქოსთვის თავის დანენბების და იუმორისტული ნოველების კრებულის შედგენის ისტორიებზე.

რესპონდენტი: მამუკა ჭიპაშვილი – ხარაგაულის ბაღების გაერთიანების ხელმძღვანელი.

ავტორი: ელენე ტუშური.

  • საზოგადოებრივი კოლეჯი „აისი“ადგილი რომელიც კახეთის რეგიონში ახალგაზრდებს პროფესიული განათლების მიღების საშუალებას აძლევს და სასწავლებელი ასევე ადაპტირებულია შშმ პირებისთვისაც.

რესპოდენტი: ნუგზარ ძამუკაშვილი.

ავტორი: ზურა კეკელიძე

რედაქტორი: ბარბარე ბენაშვილი.