პიკის საათი - „აგროპიკი“ - ბიოდინამიური მეურნეობა ქართლში
პიკის საათი - „აგროპიკი“ - ბიოდინამიური მეურნეობა ქართლში

რუბრიკის სტუმარი მესამე წელია ვენახს ბიოდინამიური მეთოდით უვლის და მიიღო კიდეც ჩინებულის და თავკვერის სრულიად განსხვავებული ყურძენი და ღვინო.

სტუმარი: დავით გერმანოზიშვილი – ადვოკატი; ბიომეურნე.

ავტორი: ბარბარე ბენაშვილი.

გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში:

  

დატოვე კომენტარი