პალმის ცხიმთან დაკავშირებული პოტენციური რისკის შეფასება
პალმის ცხიმთან დაკავშირებული პოტენციური რისკის შეფასება

პალმის ცხიმთან დაკავშირებით პოტენციური რისკების თაობაზე მაღალი საზოგადოებრივი ინტერესის გათვალისწინებით რისკების შეფასების სამეცნიერო-საკონსულტაციო საბჭომ, შესაბამისი პროფილის ექსპერტებთან ერთად, მოამზადა პალმის ცხიმთან, როგორც შესაძლო საფრთხესთან, დაკავშირებული სამეცნიერო დასკვნა.
სტუმარი: ზურაბ ცქიტიშვილი_სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის სურსათის უვნებლობის განყოფილების ხელმძღვანელი.