გასტრონომიული კულტურა საქართველოში
გასტრონომიული კულტურა საქართველოში

თანამედროვე ცხოვრების რიტმის გამო ჩვენი ბებიებისა და ბაბუების რეცეპტები ხშირად დავიწყებას ეძლევა, ჩანაცვლება ხდება უფრო პრაქტიკული, თანამედროვე მენიუთი. ამგვარად ზიანდება, იკარგება ჩვენი მემკვიდრეობა, რაც ყველასგან გამოგვარჩევს და თავისებურ ინდივიდუალობას სძენს ერის კულტურას. რას მიირთმევდნენ ჩვენი წინაპრები, როგორია გლობალიზაციის გავლენა ქართულ კერძებზე და რა მნიშვნელობა აქვს გასტრონომიული კულტურის კვლევას?
სტუმარი: დალი ცატავა – გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი.