Tbilisi Gastro Week-ი 18-22 ივნისს გაიმართება და მისი მთავარი თემა მდგრადი გასტრონომია იქნება.
ღონისძიების ფარგლებში დედაქალაქს მსოფლიოს მასშტაბით ცნობილი მიშლენის ვარსკვლავის მქონე შეფები და კულინარიული ექსპერტები ეწვევიან.
რა მიზანი აქვს ფესტივალს და რა ღონისძიებებია დაგეგმილი ფესტივალის ფარგლებში?
„ბიზნესპარტნიორი პიკის საათში“ სტუმარი ქეთი კვიჭიძე, გასტრონომიული მრჩეველი და ფესტივალი ერთ-ერთი ორგანიზატორი.
გადმოწერე აპლიკაცია – 1TV საქართველოს რადიო და მოუსმინე რადიო გადაცემებს ლაივ რეჟიმში:
